Vanliga frågor

VANLIGA FRÅGOR

Vad är kratom?
Kratom är det vanliga namnet för växten Mitragyna Speciosa. Växten kommer från Asien, främst indonesien och används i Sverige för bland annat att göra tvål

Hur skickar ni?
Vi skickar alla våra från sverige som paket med Postnord. Alla orders som kommer innan 14:00 skickas samma dag och är i normalfallet framme redan nästa dag. Mindre paket skickas direkt till din brevlåda. Större paket kan behövas hämtas ut på ditt närmaste ombud. Kontakta oss om du har speciella önskemål på leveransen.

Är Kratom lagligt?
Ja i Sverige är Kratom Mitragyna Speciosa 100% lagligt att beställa och att ha hemma för att göra tvålar, rökelse m.m. Det är olagligt att förtära kratom då kroppen då omvandlar det till ämnet Mitragynin som är olagligt. Därför får du heller aldrig göra extrakt eller på annat sätt göra någon form av beredning på kratom.

Har ni någon åldersgräns?
Ja. Vi säljer bara till  personer över 18 år och vi behåller oss rätten att kolla upp kunder som handlar samt neka kunder.

Kan jag hämta upp mitt paket från er?
Nej i dagsläget är vi endast en webbshop. Men vi försöker alltid se till att du har ditt paket inom två dagar

Kan ni skicka direkt till brevlådan?
Ja i vissa fall. Det beror på storleken på din order. Vill du ha det till din brevlåda lägg det som en kommentar eller maila oss på kratom@kratomspecialisten i samband med din order så hittar vi en lösning som passar dina behov bäst.

Vilket Kratom är bäst?
Alla tycker olika! Det är svårt att säga vilket kratom som är bäst för just dig. Om du mailar till oss och berättar vad du är ute efter så kan vi rekommendera den vi tror är lämpligast för dig. Vi finns här för att hjälpa!

Har ni öppet köp?
Ja!  Vi vill att alla våra kunder är nöjda och är du inte det får du alltid ångra din order. Men beställer du Kratom måste påsen fortfarande vara förseglad annars kan vi inte godkänna en retur för vår och våra kunders säkerhet

Do you ship outside Sweden?
No currently we only sell inside Sweden. But we aim to sell kratom mitragyna speciosa to the whole Scandinavian in the future