Om Oss

Vi ser oss som specialister på Kratom, eller rättare sagt Mitragyna Speciosa. Men framförallt ser vi oss som entusiaster av denna fantastiska och naturliga produkt. Det är kul att se att fler och fler upptäcker alla goda egenskaper kratomtvål kan ge ditt välmående och vi är glada att vara med i utvecklingen.

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av Kratom och det börjar självklart med ett bra utbud men även en personlig service. Vi skickar ut alla beställningar som kommer in innan 14:00 samma dag och svarar på mail inom 24h.

Vi släpper aldrig en ny sort utan att själva testa kvalitén först. Vi jobbar med flera leverantörer och de flesta har vi jobbat med i flera år och vi vet att dom alltid levererar bra och färska produkter. Men vi lämnar inget åt slumpen och vi testar personligen sortimentet regelbundet då vi vill vara säkra på vad vi säljer. Beskrivningen du ser på våra produkter är alltid skrivet av oss personligen.

Vårt mål är inte bara att du som kund ska bli nöjd utan vi försöker alltid att ge tillbaka till dom som gör det möjligt, arbetarna och farmerna. Genom goda och långvariga relationer samt personlig kontakt med våra partners i Asien ser vi till att arbetarna har goda arbetsförhållande och att vårt kratom vi säljer är vad vi utlovar. Bara 100% finmald kratom. Alltid utan några tillsatser eller andra ämnen.

Vårt kratom är alltid vildvuxet och plockas aldrig av träd under 4 meter. Det är på grund av att unga kratomträd inte har samma styrka i sina löv. I våra vanliga och beprövade områden är snitthöjden över 10 meter vilket tyder på en fin ålder och mer garanti på att löven är potenta i sin styrka. Om ett nytt område testat så skickas alltid de första löven därifrån på labbtest för att se till att alkaloidnivåerna är höga nog för att göra din tvål potent. Förutom att labbtesta lövens styrka så testar vi kontinuerligt löven mot bland annat mögel, e-coli, salmonella, jäst och tungmetaller.

När vi startade upp vår verksamhet för några år sedan var det svenska utbudet av kratombutiker väldigt glest. Men vi kan klart se att intresset för kratom har vuxit extremt mycket i Sverige och det har kommit väldigt många nya shopar. Konkurrens är enligt mig något bra då det sätter press på alla företag i branschen att leverera säkra och testade produkter. Vi hoppas att ni som kunder väljer seriösa aktörer som har labbtestade produkter så ni är säkra på vad ni köper.

En som sticker ut är Kratom of Sweden. Det är ett fristående företag som också är lokaliserade i Stockholm som vi har god relation och kontinuerlig kommunikation med om hur vi kan göra branschen bättre och säkrare för er kunder. 
Skulle du vara ute efter något vi inte har så rekommenderar vi er att besöka deras sida som erbjuder ett väldigt brett sortiment av kratom. Då kan du vara säker på att du får en färsk, kvalitativ och framförallt labbtestad produkt.

Vi på Kratomspecialisten säljer Kratom (Mitragyna Speciosa) endast som en ingrediens att använda i tvåltillverkning. Det är aldrig menat att användas för mänsklig konsumtion.
Det är i Sverige lagligt att beställa och inneha kratom för att göra tvål, rökelser och andra botaniska produkter. Ämnet Mitragynin som kan utvinnas från kratom är olagligt enligt svensk lag och därför får du aldrig göra en beredning eller extrahering av vårt kratom för att framställa ämnet. Du får heller inte förtära kratom varken genom fast form eller dryck. Om du beställer kratom av Kratomspecialisten godkänner du våra villkor att följa rådande lagar.

 

Företagsuppgifter

Ima Global AB
Flaggan 330
116 74 Stockholm
Org 559135-7438

Kontakt: Kratom@kratomspecialisten.com