COMEBACK för Red Dragon!

COMEBACK för Red Dragon!

Tidigare i år hade vi en annan sort av Red Dragon som ärligt talat inte blev någon succé. Mitt mål är att mitt sortiment bara ska innehålla kratom bra nog att jag själv skulle använda det i mina tvålar.
I det här fallet hade jag inte det och jag tog snabbt bort den från sortimentet. Tråkigt då jag vet att Red Dragon kan vara en riktigt potent nedåt kratom bra för att hjälpa mot både sömnbesvär och smärtor. Jag bad mina leverantörer leta djupare i skogen och nästan 6 månader senare fick jag ett prov skickat till mig. Häpnad över skillnaden skickade jag ut några samples till erfarna kratomanvändare med bara positiva reaktioner tillbaka.

Den nya Red Dragon är här för att stanna i sortimentet och jag kommer under de första två veckorna ha ett öppningserbjudande med rabatterade priser på alla storlekar av denna sort. Samples skickas också ut i samband med beställning av andra sorter vid förfrågan.

Share this post

Comment (1)

  • erotik Reply

    Awsome blog! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am bookmarking your feeds also. Chrissy Forbes Tobiah

    18 december, 2020 at 16:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *