Lära dig göra din egen kratomtvål

Lära dig göra din egen kratomtvål

Idag producerade vi våran egna uppiggande kratomtvål. Du kan enkelt göra det hemma och allt du behöver finns i vår butik.
Kratom Mitragyna Speciosa kommer från Asien men uppmärksammas mer och mer i hela världen för varje dag. Allt pågrund av dess fantastiska egenskaper. Kratom kan hjälpa till mot kroniska smärtor, mot stress, mot ångest och till och med mot depression. En liten dos i din tvål kan göra en stor skillnad i din vardag. Det är därför vi är här – för att du ska kunna göra en tvål för ditt bästa välmående.

Såhär gjorde vi vår tvål idag.

Vi använde våran egna genomskinliga glycerinbaserade tvålmassa. Den är härlig och återfuktande. Den är i grunden helt neutral i grunden för att du ska kunna sätta dig egna prägel på din tvål.

Vi använder ett kokande vattenbad och i den placerar vi en värmetålig skål för att smälta den upphakade tvålmassan. Vi tycker att en skål av samma diameter som kastrull är optimalt då man inte riskerar att välta in massan i vattnet. Placera lock på för lite kortare smälttid. Håll alltid under uppsyn.

Denna gång använde vårt kratom White Elephant för dess uppiggande och upplyftande effekt. Den är underbar att använda på morgonen för att garantera en bra start på dagen. Som komplement till detta doftsatte vi tvålen med ylang ylang, eucalyptus och mandarin olja. Det blev en riktigt bra och uppfriskande blandning

När tvålmassan smält blandar vi ner vår kratom white elephant och doftoljorna. Rör om ordentligt.

Doftsättning och mängd av Kratom är upp till dig själv. För en bra nybörjartvål brukar vi rekommendera cirka 3 gram.

Häll över massan i önskad form och låt kallna. Här kan du också även addera kvistar med mynta, citrusskal eller annat som önskas. Låt svalna och ta sedan ur formen och slå in i plastfolie. Låt tvålarna ligga i kylskåpet ca. 24h.

Njut av din nya energigivande kratomtvål!

Vill du göra en bra kvällstvål kan du använda en mer lugnande strain som till exempel Red Borneo eller Red Maeng Da. 

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


You've just added this product to the cart: