Recension på vårt senast tillskott Super Green Malay

Recension på vårt senast tillskott Super Green Malay

Vårt senaste tillskot är Super Green Malay. En av de absolut populäraste och mest omtyckta gröna kratom i Asien.
Precis som namnet säger har den en distinktiv klar grön färg och mellanstark doft. Vid min första tvål blev jag till en början besviken och trodde mig ha fått en Malay av ganska dålig kvalité då doften, utseendet och sättet den skiktade sig i tvålen inte var som jag var van vid.
Det tog ett tag efter mitt första bad med den innan jag kände av dess effekter. För mig tog det nästan dubbelt så lång tid som när jag vanligtvis tvålar in mig. Men när känslan kom krypandes efter cirka 40 minuter var det ett skönt lugn som omfamnade mig och ett klart fokus i huvudet. Super Green Malay sägs vara en av de strains som håller i sig längst av alla och jag kände verkligen av effekterna i många timmar efter mitt morgonbad som utlovat.
Den kändes lite annorlunda i början och jag hade svårt att tycka om den men nu har det blivit en av mina favoriter och den jag tvålar in mig med mest just nu.
Jag har tagit in ett större parti av denna och målet är att alltid ha Super Green Malay Kratom i mitt sortiment!

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


You've just added this product to the cart: