ENERGIKICK! – White Jong Kong

ENERGIKICK! – White Jong Kong

White Jong Kong! En del av vårt senaste tillskott från Jong kong. Finns även som röd & grön men jag rekommenderar alla att testa den vita främst.
En ännu ganska okänd strain men vi kan inte riktigt förstå varför efter att ha testat denna. Den har allt jag personligen är ute efter ifrån ett vitt kratom. Den levererar ett fokus och en energikick som håller i sig extremt länge. Jag blir verkligen produktiv av denna och timmarna på jobbet susar förbi och städningen hemma gör jag med glädje.
Jag rekommenderar att göra tvålen ganska svag första gången med denna. Använd max 3g första gången och tvåla in dig tidigt på dagen. Du kommer känna hur inspirationen, energin och fokusen snabbt kommer. Jag rekommenderar inte att använda denna för tvålar mot smärta eller ångest. Denna bör endast använda för att motverka trötthet och höja din produktivitet.

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *