Välkommen till Kratomspecialisten!

Välkommen till Kratomspecialisten!

Vi är din svenska lokala kratomleverantör. Som specialister på kratom har vi valt att inrikta oss på mindre farmar och handplockat ett fåtal gårdar som alltid kan leverera kvalitén vi förväntar oss. Våra odlare är lokala invånare som bryr sig om skogen och odlar på ett hållbart sätt.

Vi håller alltid ett brett lager av olika strains för att kunna förse just dig med din favorit. Vårt mål är att alla i Sverige ska kunna göra en kratomtvål som förbättrar deras välmående.

Vi ser oss som specialister på Kratom, eller rättare sagt Mitragyna Speciosa. Men framförallt ser vi oss som entusiaster. Utbudet av kratom i Sverige är fortfarande väldigt glest och vi är här för att fylla ett tomrum i marknaden. Det är kul att se att fler och fler upptäcker alla goda egenskaper kratomtvål kan ge ditt välmående och vi är glada att vara med i utvecklingen.

Vi släpper aldrig en ny sort utan att själva testa kvalitén först. Trots att vi litar till 100% på våra leverantörer vill vi alltid veta exakt vad vi säljer. Beskrivningen du ser på våra produkter är alltid skrivet av oss själva.

Vårt mål är inte bara att du som kund ska bli nöjd utan vi försöker alltid att ge tillbaka till dom som gör det möjligt. Nästan alla bönder i Indonesien som plockar Mitragyna Speciosa är extremt underbetalda. Vi ser alltid till att dem blir betalade över minimilönen för se till att vår kratom bidrar till en bättre levnadsstandard både för dig som konsument och för arbetarna.

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


You've just added this product to the cart: