Ny strain – Red Bentuangie Kratom

Ny strain – Red Bentuangie Kratom

Vi börjar veckan med att släppa en helt ny strain till vårt röda sortiment. En strain som ännu inte har så stort kundkrets i Sverige men omtyckt runt om i världen.
Röd Bentuangie kratom är en mycket speciell kratomstrain. Den torkar nämligen först fuktigt i en påse för att starta en fermenteringsprocess i löven. När fermenteringen är klar så blir den torkad på traditionellt sätt och sedan pulvriserad som vanligt kratom. Fermenteringen startar en kemisk process i löven och kan bilda starkare alkaloider.
Detta kratom är extremt mörkt med en djupröd ton men har ändå en härlig söt doft.
Bentuangie kratom är känt för sina bedövande och smärtstillande effekter men är också väldigt bra mot stress. Jag skulle rekommendera att använda denna i dina kvällstvålar eller kanske under helgerna när du vill varva ner hemma och återhämta kropp och sinne. Den kan också hjälpa mot sömnlöshet, men är du ute efter någon som motverkar det skulle jag istället rekommendera våra Röda Bali

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *