POÄNGTRÄDET – Välj mellan gratis kratom eller 50% rabatt

POÄNGTRÄDET – Välj mellan gratis kratom eller 50% rabatt

Nu lanserar vi vårt poängträd där alla medlemmar kan samla löv och låsa upp belöningar. Du samlar ihop löven med dina beställningar. Varje krona du spenderar blir ett löv. Inne på ”mina sidor” hittar du din profil där du kan följa dina framsteg och se vilka belöningar du kan låsa upp, eller vilka du redan har
Du väljer själv! Vill du låsa upp en belöning snabbt eller vill du spara ihop och få upp till 50% rabatt på ett helt köp eller kanske får 500g kratom HELT GRATIS!

På ditt kontots ”födelsedag” får du 250 löv extra (Datumet när när du gjorde din första order med det kontot) Du kan även gå på en riktig lövjakt och samla på dig massa löv genom att lämna kommenterar på sidan. Varje kommentar gör så du samlar på dig 50 löv utan att behöva handla!

Poangtradet
Samla löv och lås upp belöningar

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *