Lansering för ROYAL! Vårt nya premiumsortiemnt

Lansering för ROYAL! Vårt nya premiumsortiemnt

Äntligen kan vi presentera vårt senaste tillskott till vårt breda sortiment av kratom. Tre sorter som fått ett fantastikst mottagande från vår testpanel. Sorter som verkligen sticker ut ur mängden och vi har i princip bara fått positiva reaktioner på alla tre nya sorter.

Det firar vi med att ha schysta lanseringserbjudanden på samtliga Royal-sorter. 30% på alla 100g förpackningar och hela -50% rabatt när du köper vårt ”Royal Paket” som innehåller 100g av alla tre nyheter.

En extrem färsk produkt från skogarna i västra Kalimantan. Denna strain kommer från en familj med flera generationers erfarenhet av kratom.  Deras långa erfarenhet och expertis märks av när dom plockar löven helt rätt i dess mognadsprocess.
Doften av alla Royal sorter är något unikt och den är så färsk att du nästan känner doften från den djupa skogen i Kalimantan.

För vana tvålare kan denna kännas annorlunda då den har lite större bitar i sig, något alla inte gillar till en början. Personligen gillar jag det med dessa sorter och det gör en riktigt färsk och lite rivig tvål som är väldigt potent även vid mindre intvålningar.

Royal White

Här är Royal White, den mest energiska sorten ur Royal sortimentet
En väldigt potent och unik tvål som jag gillar att använda under dagarna eller i duschen innan jobbet. Den ger en rejäl skjuts i energi och välmående som sträcker sig över hela arbetsdagen. I mitt tyckte något mer uppiggande än Royal Green.

Royal Green

Här är Royal Green. Kanske värdig motståndare till vår storsäljare Green Maeng Da, Det låter vi er avgöra!
En väldigt potent alltiallo-tvål som fungerar för de flesta tillfällen från tidigt morgon till sen eftermiddag. Den har lång ihållande effekt även vid svagare tvålar och ger en skön lågmäld energiboost och positiv sinneshöjning.

Royal Red

Den är ganska ljus till färgen för att vara en röd strain. En mycket bra sort för kvällarna om du inte gillar de riktigt mörka och tunga sorterna som Red Maeng Da eller Red Bali, men fortfarande vill ha något lugnande mot kvällen. I mitt tycke är denna mer lugnande i sinnes och mindre  sederande i kroppen som de mörkare röda.

——

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *