Kratom-Tomten har kommit! Julklappar med beställningar

Kratom-Tomten har kommit! Julklappar med beställningar

Kratom-tomten utlovar julklappar! Du får en hemlig julgåva till ett värde av 399kr när du beställer minst 500g kratom av oss på Kratomspecialisten.

*Gäller fram till julafton eller så länge lagret räcker. Om lagret tar slut snabbt kommer jag gå ut och säga det så ni inte blir utan den utlovade julklappen


Vi har väntat länge på att kunna ge er denna gåva och hoppas den blir uppskattad! 2020 har varit ett fantastiskt år och det är tack vare alla ni nöjda och återkommande kunder. Tack för alla som handlat av mig, skrivit recensioner och spridit ordet!

Ni är också så många som skriver till mig efter ni fått er beställning om hur mycket ni uppskattar mina produkter och det glädjer varje gång! Och om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda, jag uppskattar att ni också hör av er så jag kan fortsätta förbättras. Nu kör vi på och hoppas på ett ännu bättre år! Jag kommer kickstarta året med några nya produkter som jag tror många kommer uppskatta. Mer får ni veta sen om det. Som dom säger, den som väntar på något gott.. väntar aldrig för länge!

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *