Kratomspecialisten testar sitt kratom mot mögel, tungmetaller, salmonella och e-coli

Kratomspecialisten testar sitt kratom mot mögel, tungmetaller, salmonella och e-coli

Mitt mål är alltid att ha nöjda återkommande kunder som jag kan erbjuda en kvalitativ och framförallt säker produkt! Tyvärr finns det många oseriösa aktörer runt om som mest är intresserade av ta in det billigaste kratomet för att få högst avkastning. Letar man efter det billigast kratomet som legat längre på något fuktigt lager kan det ofta innehålla bland annat mögel, salmonella och e-coli. Inte några trevliga saker du vill ha i din tvål du ska tvåla in dig med.
Det är heller inte ovanligt att mycket av all Kratom på marknaden innehåller tungmetaller.
Därför lämnar vi inget åt slumpen utan vi testar vårt kratom efter mögel, salmonella e-coli och tungmetaller. En kostnad som drar ner på vår vinst, absolut. Men nödvändigt för att säkerställa en säker produkt för er.
Jag är också väldigt glad att testerna med våra nuvarande partners alltid visat negativt på samtliga poster. Trots det fortsätter vi testa ungefär två gånger per år och alltid om jobbar med en ny partner eller testar kratom från ett nytt område.
Vid nya områden testar vi också efter aktiva alkaloider i löven för att vara säkra på att du som slutkonsument får en potent tvål. Det kan verkligen märkas skillnad på färsk och gammal mitragyna speciosa. Köper du en ”billigare” sort och ändå behöver ha dubbelt så mycket i din tvål för samma effekt blir det i slutändan dyrare.

För att alltid hålla vårt kratom färsk vakuumförpackas det när det är färsk och skickas några dagar senare till oss där det ligger kvar i sin förpackning tills du som kund köper. Vi öppnar alltid vakuum och packar samma dag som du beställer. Men förvarar du det torrt och svalt kan du ha det hemma i ett halvår efter du öppnat det utan problem.

Jag är glad att se att trots att Sverige har en ganska liten marknad är de få aktörer som finns – främst Scandinavian Speciosa och Thomthom väldigt seriösa och verkar i min erfarenhet värna om sina kunder och produkter. Jag hoppas vi tillsammans skapar en säker och hållbar marknad för kratom i vårt lilla land och jag hoppas att dom också aktivt testar sina råvaror efter skadliga ämnen.

Kratomspecialisten
Kratomspecialisten – färskt kratom i Sverige

*Jag vill tillägga att jag inte har något samröre med någon av dessa företag och vi samarbetar inte på något sätt utan jag skriver endast utifrån min personliga erfarenhet av deras produkter och omdömen som finns om dom.

Share this post

Comment (1)

  • Mila Reply

    Wow, that’s really great that you test for unsafe ingredients! Thanks and keep up the good work!

    29 januari, 2021 at 10:24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *