Storsäljande Kratom strains tillbaka i lager

Storsäljande Kratom strains tillbaka i lager

Nu under Corona tider har vi märkt av att många av er är hemma och tvålar in er extra noga och vi har sålt slut på några av våra strains. Det har blivit lite förseningar med våra leveranser men nu ser det ut att börja flyta på som vanligt.

Därför har vi nu våra två storsäljare tillbaka i lager efter några veckorna utan Gold Maeng Da & White Slippery rock

White Slippery Rock Kratom är en personlig favorit som vi säljer. Jag har den till ett lägre pris än andra premium strains på den för jag tycker alla ska testa denna fantastiska strain. Det är inte för det är en sämre batch eller något sådant. Det är en strain för er som är ute efter en rejäl energikick och fokus på hög nivå. Det är nästan enbart

Gold Maeng Da Kratom sålde slut direkt och blev mångas favorit. Den ersattes tillfälligt av Gold Bali vilket också var mycket populär. Men nu kan ni gå tillbaka till Maeng Da som så många av er älskade. Jag tycker verkligen denna strain har alla bra egenskaper man kan vilja ha i sin tvål. Energin finns där, fokuset finns där och ett riktigt bra och skönt välmående kommer efter ett långt härligt bad med den.

Vi har även fått rejält med påfyllning av Green Maeng Da som är mångas favorit och en perfekt nybörjartvål om man är ny till att göra kratomtvål.

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *