Ny grym batch av Green Maeng Da inne

Ny grym batch av Green Maeng Da inne

Precis lagom till att vår förra Green Maeng Da som var extremt poppis tog slut har vi fått in en ny rykande färsk batch av samma sort. Personligen tycker jag denna är snäppet bättre än förra då vi testar en ny region och hoppas gamla som nya kunder håller med. Extremt ihållande effekt många timmar efter intvålning och dessutom riktigt snabb effekt. Den ger en skön varm känsla som ger dig en härlig energi och direkt får dig på bättre humör. Något effektiv även mot smärta men inte den bästa för de som lider av starka kroniska smärtor.
Ni får gärna be om ett gratis sample av denna i samband med beställning av annan strain.
Alltså alla beställningar som skickas ut efter 27 september komma ha den nya batchen.
Hoppas ni får en härlig badstund!

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *