Nylansering för Red & White Maeng Da!

Nylansering för Red & White Maeng Da!

Alla sorter av Maeng Da har alltid varit bland mina storsäljare och bland de mesta populära. Trots det känner jag mig aldrig nöjd och jag slutar jag aldrig testa nya outforskade regioner med potenta blad att ta in i sortimentet. Precis som sent förra året då jag hittade vår nya sort av Green Maeng Da som efter det blivit vår absoluta storsäljare.
Nu har arbetet ännu en gång gett resultat och jag fick förra månaden hem två tester från mina samarbetspartner på en ny Red Maeng Da & White Maeng Da från närliggande områden där vi hittade den nya gröna. Skillnaden var markant och jag är garanterad att dessa nya sorter kommer bli lika väl mottagna av er kunder som förra bytet av Green Maeng Da.
Den vita är precis som man vill ha en vit strain. Ett riktigt fluffigt färsk ljust pulver med fräsch arom. Och det röda perfekt ljusrött för en sederande och lugnande effekt. Inte fullt lika röd som vår Bentuangie som är djupt lavaröd som kan vara lite svåromtyckt. Denna röda är extremt lättomtyckt och kommer passa nybörjare såväl som erfarna tvåltillverkare.

All White MD som säljs efter 15 januari kommer vara från den nya regionen. Av Red MD kommer både den gamla och nya sorten finnas så länge lagret räcker. Sedan kommer endast den nya finnas i vårt ordinarie sortiment

Därför kör jag 15% rabatt på den utgående sorten av Red Maeng Da tills den tar slut!

Övriga sorter som varit slut som blivit påfylla igen är Super Green Malay, Red Thai och White Thai

Vi har haft lite problem med leveranser senaste tiden och jag väntar fortfarande på White Slippery Rock och Red Borneo. Även en påfyllning av Gold Maeng Da som fortfarande finns i lager men börjar sina.

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *