Öppet varje dag i jul!

Öppet varje dag i jul!

Av förklarliga själv så blir vår planerade resa till Indonesien inte av. Vi skulle träffa en av våra störta partners för att förbättra vår relation ytterligare samt en del produkttestning. Vi hoppas komma iväg någon gång nästa år istället och få med oss nya potenta och spännande strains!

Därför kommer vi självklart att hålla öppet alla dagar omkring jul och nyår! Med undantag för de röda dagarna då posten inte jobbar så kommer vi skicka ut beställningar alla dagar. Övriga dagar finns supporten även tillgänglig över mail.
I 90% av fallen levereras våra sändningar dagen efter men för att vara helt säkra på att ni får en jultvål i tid till Julafton så rekommenderar jag att ni beställer senast 21 december. Tänk på att posten har väldigt mycket mer att stå i kring jul, och Covid på det så räkna med att det kan ta en dag extra.

Tack för i år. Det har varit ett stort år för mig, trots en del motgångar i världen. Allt tack vare er kunder! Vi hoppas nästa år blir bättre för alla och jag hoppas få se nya och återkommande kunder även nästa år.

Tack igen!
/Alex, Kratomspecialisten

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *